Cégünkről

Cégbemutató

Engedje meg, hogy  figyelmébe ajánljam a 100 %-ban magyar tulajdonú, 2092 Budakeszi, Szél u. 42. szám alatti székhellyel, 2000-ben létrehozott FIGYE-LŐ ŐR Biztonsági Szolgálat Korlátolt Felelősségi Társaságot (FIGYE-LŐ ŐR Kft).

A KFT élőerős vagyon- és személyvédelmi-, objektumok teljes körű üzemeltetési- (javítás, karbantartás, takarítás, kertgondozás ), rendezvénybiztosítási-, biztonságtechnika telepítési-, fenntartási- és felügyeleti-, magánnyomozási-, vállalati információvédelmi- (üzleti hírszerzés és elhárítás) szolgáltatás tervezése, előállítása és nyújtása céljából alakult.

A FIGYE-LŐ ŐR KFT szakmai és törvényességi felügyeletét a Budaörsi Rendőrkapitányság látja el. (Engedélyszám: 245-2/183 és 184/2006)

A KFT egyik alapítója és jelenleg is tagja a Pest-megyei Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamarának. (Azonosító: 13/R/52738/2001).

A FIGYE-LŐ ŐR KFT által végzett minőségi tevékenység követelményeit kielégítendő vezettük be és jelenleg is alkalmazzuk a MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Alkalmasságunkat a Nemzeti Akkreditációs Tanács által, nyilvántartott Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal,minőségügyi rendszertanúsító szervezet igazolta és felügyeli. (Sorszám: HTI/13-23/2013).

A KFT rendelkezik  a – NATO és az EU által is akkreditált - Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal által kiadott Tanúsítvánnyal, mellyel a HM VGH Minőségbiztosítási, Kodifikációs és Szabványosítási Osztály igazolja, hogy a FIGYE-LŐ ŐR Kft, illetékességi területén, AQAP 2120:2009 NATO normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. (Sorszám: HTI/13-24/2013).

Fentieken kívül jelenleg folyik a Kft. iparbiztonsági ellenőrzése, melyet annak érdekében kezdeményeztünk, hogy megszerezzük az EU és a NATO Beszállításra Alkalmasságot bizonyító határozatot is. Ennek birtokában a FIGYE-LŐ ŐR KFT is felkerül az EU és a NATO irányadó jegyzékére és jogosulttá válik nevezett szervezetek, illetve tagországaik által kiírt tendereken való részvételre is.

 A minőségpolitikai nyilatkozatunk szerint a FIGYE-LŐ ŐR KFT célja az „Igényesség- Minőség- Bizalom- Diszkréció” megvalósításával magas szinten megfelelni megrendelőink (vevőink) elvárásainak.

            A KFT a szerződések szerinti feladatok elvégzéséhez szükséges likviditással rendelkezik. Biztonságos szakmai tevékenységéhez a UNIQA Biztosító Zrt.-nél megkötött biztosítás nyújt pénzügyi garanciát. (Azonosító: 3922068).

 

            A FIGYE-LŐ ŐR KFT – honvédségi-, rendőrségi-, rendvédelmi-, tartalékos-, bajtársi- és nyugdíjas – szervezetekkel és szakirányú tevékenységet folytató cégekkel együttműködésben  képes az egész ország területére kiterjedő megbízások teljesítésére.

 

 

Rendezvény biztosítás

Rendezvények teljeskörű biztosítása, szakszerű irányítása rendőrségi tapasztalatokkal rendelkező munkatársakkal !

 

Magánnyomozás

Törvényes keretek között teljes diszkrécióval végezzük -e speciális tevékenységet

 

Távfelügyelet

Vállalatoknak, családi és hétvégi házak 24 órás távfelügyelete!

 

Biztonsági berendezések

Az általunk ajánlott vagyonvédelmi eszközök esetében a megbízhatóság és az esztétikum, valamit a kezelőbarát megoldások az elsődleges szempontok.

Tanúsítványok

Kapcsolat

FIGYE-LŐ ŐR Biztonsági Szolgálat

Cím: 2092 Budakeszi, Szél u. 42.
Telefon: 06 (23) 457-420
Fax:      06 (23) 457-421
E-mail: figyelo@t-online.hu